miércoles, 2 de junio de 2010

Sovint una imatge representa quelcom. Un escut representa un equip, un poble, una ciutat o simplement una història. Les construccions que són capaces de cridar l'atenció per la seva forma o bé pel seu disseny aconsegueixen que siguin representatives d'algun lloc concret. Per tant l'objectiu alhora de dissenyar segons quins edificis es poder cridar l'atenció amb l'intenció d'assossiar un edifici amb la ciutat en qüestió. Un clar exemple és la torra eiffel de París, a mi personalment quan em parlem d'aquesta ciutat francesa el primer imatge que em ve al cap és aquest emblema.
Els dirigents polítics necessiten transmetre un bona imatge de la ciutat amb la finalitat de rebre visitants i apostar per edificis peculiars és la seva principal arma per aquest reclam.
Des del meu punt de vista apostar pel turisme em sembla perfecta, ja que és la principal font d'ingressos en aquí al nostra país, però penso que si algú fos capaç de dissenyar edificis "cridaners" i que respectessin el medi, en el sentit de que tinguessin fonts d'energia alternativa provocaria que a la gent també els cridés l'atenció i per tant també hi hauria ganes de fer-ne una visita.

1 comentario:

  1. Molt bé l'exemple de París. Però recorda que 'associar' ve de 'soci' i aquest ja el coneixes.

    ResponderEliminar