lunes, 14 de junio de 2010

Jornada esportiva


Quan arriba la calor, arriba un clàssic de cada any: la jornada esportiva que aquest any ens tocava organitzar-la a nosaltres. La jornada estava estrucutrada de forma que es podia escollir entre diverses activitats: futbol, bàsquet, volei, esports de raqueta, relaxació, tenis i gimcama, l'activitat en la qual hi vaig participar com a organitzador.
La gimcama estava composta per 20 proves, dividides en un format de 10 i 10. A cada prova hi havia almenys dos organitzadors que s'encarregaven d'avaluar els diveros grups participants. Per tant la nostra funció era puntuar depenen l'agilitat, la velocitat o la destressa amb la qual desenvolupaven les proves. En cas que ho fessin de forma correcte s'emportaven a la seva targeta un "gumet" de color verd, la màxima qualificació. Si pel contrari no desenvolupaven bé la prova el "gumet era vermell. I si ho feien mitjanament bé el color que els corresponia era el groc.
En les primeres 10 proves hi destacaven proves de habilitat, un clar exemple era la prova on estava jo on havien d'introduir un llapis que estava lligat a la cintura dintre d'una ampolla amb el mínim de temps possible.
En la segona part de la gimcama majoritariament hi havia proves refrescants. En la prova que estava l'objectiu era afeitar els globus d'aigua que estaven siutats al cap dels altres membres del grup. Sense dubte va ser una de les proves que va agradar més en general.
Per finalitzar la jornada, com a organitzadors que érem vam netejar i recollir tot el que havia fet servir. Personalment aquest dies, penso que són necessaris almenys un cop a l'any per tal de fer quelcom diferent.

1 comentario:

  1. Molt interessant els colors del "semàfor" per puntuar les proves de la gimcana. Crec que els enganxàveu un "gomet", perquè és un tros de paper autoadhesiu (amb "goma").

    ResponderEliminar